1. Smelt de kokosolie in de pan, het hoeft niet helemaal gesmolten te zijn, maar je moet het wel goed door kunnen roeren. Laat het niet te heet worden.  Doe voorzichtig.
  2. Doe 4 eetlepels gesmolten kokosolie in het vormpje
  3. Vul dan het vormpje verder op met vogelzaad
  4. Voorzichtig roeren zodat het vogelzaad en het vet door elkaar gaan.
  5. Doe er als het vormpje nog niet vol is wat zaad of vet bij.
  6. Als het vormpje vol is prik je een houten prikker in het midden van de cupcake
  7. Schrijf je naam op een klein stuk papier en prik dat op de prikker
  8. Zet je cupcake in de vriezer.  Nu moeten we even wachten.
  9. Als het vet hard is geworden dan haal je het uit de vriezer.
  10. Haal de cupcake uit de vorm en lever de vormpjes in. Haal ook  de prikker eruit.
  11. Smeer nu een dikke laag pindakaas op je cupcake
  12. Druk in deze laag pindakaas gedroogd fruit en pinda’s
  13. Stop nu je cupcake in een plastic zak om deze mee naar huis te kunnen nemen.