- Smelt de kokosolie in de pan, het hoeft niet helemaal gesmolten te zijn, maar je moet het wel goed door kunnen roeren. Laat het niet te heet worden. Doe voorzichtig.
- Doe 4 eetlepels gesmolten kokosolie in het vormpje
- Vul dan het vormpje verder op met vogelzaad
- Voorzichtig roeren zodat het vogelzaad en het vet door elkaar gaan.
- Doe er als het vormpje nog niet vol is wat zaad of vet bij.
- Als het vormpje vol is prik je een houten prikker in het midden van de cupcake
- Schrijf je naam op een klein stuk papier en prik dat op de prikker
- Zet je cupcake in de vriezer. Nu moeten we even wachten.
- Als het vet hard is geworden dan haal je het uit de vriezer.
- Haal de cupcake uit de vorm en lever de vormpjes in. Haal ook de prikker eruit.
- Smeer nu een dikke laag pindakaas op je cupcake
- Druk in deze laag pindakaas gedroogd fruit en pinda’s
- Stop nu je cupcake in een plastic zak om deze mee naar huis te kunnen nemen.